Pian lasten koulut loppuu ja kesa alkaa.On ollut tosi kuumaa.Muutaman paivan siis.Oli todella kuumaa.Lasten koulut loppuu Kesakuun lopulla ja sitten on 2 kuukauden loma.Se on kivaa.Menemme lomalle Kelowna;n kaupunkiin muutamaksi viikoksi.Se on kaunista seutua myos.

http://www.geocities.com/nbsky/kelownaphoto.htm

http://www.rockies.net/~thickey/gallery/album12/IMG_1149

 

Meille on tullut Sahkopostia ympari maailmaa.Niin paljon ois tulijoita ! On postia tullut Afrikasta,Ruotsista ja Englannista .Siis tulijoita ois joka viikko.Mina en ota kesalla uusia asukkaita.Kivampi aloittaa Syyskuulla ja kesalla olen lapsen lapseni kanssa enempi.Mutta ehka teemme poikkeuksen saantoon ! Meille tulee nuoria Englannista...joten ehka Heinakuun puolessa valissa olen valmis taas ! 

On kylla ihme,miten paljon on postia tullut ja tiedusteluja Perhemajoituksesta.Englannista Laakari perhe tahtoi tulla viikoksi.Mutta siihen sanoin...Ei !  Ei ole tilaa koko perheelle ja myohemmin ystavani sanoi...Oisit lahettanyt meille !

Meilla on nyt noin 10 perhetta jotka ovat valmiina vastaan ottamaan Opiskelijoita Kanadaan.Joten jos tulijoita on ....kylla me loydamme teille perheen. Kanadalaisen perheen...ja sillai kielta oppii kaikkein parhaiten ! Ja tietysti jos lapsia on...se auttaa....he ei valita miten ihmiset puhuu heille...kun he vaan puhuu !  Joten...olkaa rohkeita...kirjoittakaa ja me autamme teita loytaa perheen jossa on kiva olla ....niin kauan kuin olette taalla !

Spanish students staying with a host family in Antigua Guatemala 

Eras Perhe Ulkomaalaisten Opiskelijoiden kanssa Aterialla.