Asian Student in a Library

 

OLEN ILOINEN.

Meilla on aina ollut mukavia Oppilaita ja siita olen Iloinen.Vaikka olenkin kirjoittellut asioista ,jotka joskus hairitsee Kanadalaisia ,on kyse muista ihmisista ja heidan kokemuksista.Meidan oppilaat on olleet mukavia ja heidan kanssa on ollut helppo olla.
Japanilaiset on tosi kohteliaita ihmisia.Ja he on kivoja.

Minun kokemukset on aina ollut hyvia.Toinen puoli asiaa on,etta sita voi aina kehoittaa ihmisia ja neuvoa heita tekee asioita niin taikka nain,mutta loppu valinta jaa ihmisille itselleen.

 

Jos he tulee Kanadaan ja puhuu omaa kieltaan koko ajan ja eivat kayta aikaansa taalla hyvin...se on heidan valinta.Heilla silti on hyva loma ja he silti oppii jotain uutta olemalla toisella puolen maapalloa ! Ei se silti ole mennyt hukkaan.Ja mina en siis ala asiaa huolehtii sen enempaa.

Antaa ihmisten olla.Kylla he oppii,tavalla taikka toisella.Mutta tosiasia on mina todella tykkaan siita Suomalaisesta sanonnasta "Ota Kielikylpy " Siis oikeen valitsee sellasen asenteen ,etta kayttaa kaikkia mahdollisuuksia ymparistosaan kielen oppimiseen.

Jos sellanen asenne on... sita oppii.Toiset ottaa asiat rennommin ja he ei sitten opi niin hyvin.Mutta.....se on heidan valinta.

Meikalainen tietaa se,etta me tarjoamme  Perhe-Majoitusta...ja se on minun alue,siis emme voi vaikuttaa ihmisten paatoksiin.Joka tapauksessa Kanada on kaunis maa ja  se on hyva kokemus jokaiselle joka tanne tulee ! 

Tervetulemas kaikki Suomalaiset oppilaat !